Апликација на неделата #6
Незаборавни занимливости

Апликација на неделата #6

Deezer е мојата ултимејт најомилена апликација за слушање музика која некогаш ја имам сретнато. И покрај тоа што само недела дена ја користам веќе сум целосно зависна и секојдневно ми помага со работата и спиењето. Бидејќи не сакам да ви го расипам уживањето при истражувањето на оваа апликација нема да ви кажам ништо повеќе за она што таа може да ви го понуди, единствено што ќе ви кажам е дека едноставно мора да ја имате. Не ми верувате? Симнете ја и уверете се самите! WP, iOS, Android.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s