Твитер

Паричката… (Инспирирано од Твитер)

@Giotto_mkd: Не им местете паричка на децата, научете ги дека животот е суров

Паричката... (Инспирирано од Твитер)

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s