Филм и ТВ

Сите вселенски бродови на едно место

Јас поминав неколку саати барајќи ги моите омилени бродови. Колку време поминавте вие?

Ако некогаш сте се прашувале колку навистина се големи вселенските бродови од сериите и филмовите кои ги гледате или игрите кои ги играте тогаш кликнете на оваа слика. Успевате да ги најдете вашите омилени бродови или и вие сте како мене целосно изгубени во нивната неверојатност?

Сите вселенски бродови на едно место

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s