Твитер

Скопје и Охрид, фотографирани од вселенска станица

Сем Кристофорети, астронаутка од Италија, подобро позната како @AstroSamantha која во моментов живее на Меѓународната вселенска станица (ISS), периодов нè изненади со 2 прекрасни фотографии од Скопје и Охрид, направени од вселената. Погледнете…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s