Занимливости

Предлог видео игра: The Division

The Division е RPG видео игра во која вие сте дел од тим на луѓе кои пробуваат да преживеат на улиците во Њујорк.

RPG видео игрите отсекогаш биле со најголем број на критики упатени кон нив, но сепак меѓу нив има и игри кои се издвојуваат и вреди да се спомнат во оваа 2015 година. The Division е RPG видео игра во која вие сте дел од тим на луѓе кои пробуваат да преживеат на улиците во Њујорк.

predlog.igra.sarenamarsovska.wordpress.com.jpg

Играта покрај фантастичната графика нуди и уникатен gameplay каде вие заедно со својот тим играте мисии во кои еден погрешен потег може да значи MISSION FAILED, а да бидеме реални никој не го сака тоа? Final thoughts: Хардкор игра.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s