Гејмерско катче

Предлог видео игра: Uncharted 4

Uncharted 4 се смета за една од најреволуциониерните игри за 2015 година. И поркрај сите критики што ги добија претходните верзии на оваа игра, Naughty dog која е една од најдобрите гејминг компании во бизнисот не дозволија овие критики да ги спречат во нивната работа.

Предлог видео игра: Uncharted 4

Пред вас имате уште една авантура во стилот на Indiana Jones, а сите знаете дека тие никогаш не застаруваат, баш напротив, нивниот gameplay секогаш успевал да не изненади со некоја нова механика. Uncharted 4 не е далеку од оваа вистина. Final thoughts: Дефинитивно вреди да се проба.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s