Апликација на неделата #7
Незаборавни занимливости

Апликација на неделата #7

Xtreme Personality Test е апликација која може да ви даде целосен психолошки поглед кон вашиот карактер. Овој тест е базиран според типологијата на Мајерс-Бригс (за повеќе инфо изгуглајте Myers-Briggs Type Indicator) и овозможува детална психолошка анализа која едноставно не греши во својата проценка. Тестот се состои од 36 прашања на кои треба да одговорите најискрено што можете (нема точни/неточни одговори) и вашите одговори ќе ве сместат во една од 16-те карактерни комбинации. Оваа апликација не само што одлично ќе го пополни вашето слободно време, туку и ќе ви помогне да научите нешто повеќе за себе. Достапна е само за корисниците на WP.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s