Инфографици

Лунарна база: Живот и работа на Месечината

Инфографик кој ни покажува каков би бил нашиот секојдневен живот доколку живеевме и работевме на Месечината...

Лунарна база: Живот и работа на Месечината

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s