Гејмерско катче

Предлог видео игра: No Man’s Sky

No Man’s Sky е симулатор игра за сите љубители на универзумот и тајните кои тој ги крие. Играта ве носи на различни места низ универзумот каде што истражувате со вашиот вселенски брод. Започнувате со ваша планета и еден вселенски брод со кој можете да истражувате други планети креирани од други играчи, а понатаму можете да откривате древни артифакти преку кои можете да ја дознаете тајната за универзумот или да откивате различни видови на суштества кои се кријате низ универзумот. Изборот е ваш.

Предлог видео игра: No Man's Sky

Графиката е одлична и самиот гејмплеј е специфичен за ваков тип на игри. Не сите сме научени на овие видео игри, но сепак има многу луѓе кои и покрај тоа што не преферираат да гејмаат во нивното слободно време, а се љубители на универзумот, сега може да најдат изговор за да си купат PlayStation 4. Final thoughts: Start your engines!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s