20 филмови кои нема да ви се верува дека оваа година ќе бидат 20 години стари!

Составувајќи ја оваа листа, за некои филмови имав чувство како да сум ги гледала пред само неколку години, или можеби дури и 10-тина, но 20? Да не видев со мои очи, немаше да верувам! Времето навистина лета, а токму овие филмови се доказ за тоа. Погледнете ја следнава листа од филмови кои се наредени според датумот на излегувањето на филмот во 1995 година…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s