На пат околу светот: Исланд
Незаборавни занимливости

На пат околу светот: Исланд

Андре Алесио е 48-годишен фотограф од Франција. Тој бил роден и живеел во Монпелје, град кој се наоѓа во јужниот дел од државата. Бидејќи е фасциниран од прекрасните пејсажи на Исланд, решил да ја посети оваа држава и да направи прекрасни зимски фотографии со цел да ни ја пренесе убавината на сите нас. Погледнете…

На пат околу светот: Исланд

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s