Незаборавни занимливости

Апликација на неделата #8

Zombie’s Got a Pogo е малку поинаква зомби игри од оние на кои сите ние сме навикнати, но тоа не значи дека не е подеднакво заразна како другите. Целта на играта е да ги прескокнете препреките, дупките и најразличните видови на неволји на кои наидувате и притоа што подолго да ја задржите главата на вашите рамена. Звучи интересно, нели? Оваа игра е достапна само за корисниците на WP.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s