Гејмерско катче

Предлог видео игра: Batman Arkham Knight

Има игри за кои и да ви кажат дека утре ќе излезат пак ќе ви изгледа премногу далеку затоа што едноставно сакате да ја имате сега и да почнете да ја играте веднаш. Batman Arkham Knight е дефинитивно една од најочекуваните игри за 2015 година.

Предлог видео игра: Batman Arkham Knight

Играта носи толку многу револуционерни елементи во себе што и да сакате да ги наброите ќе се изгубите на пола пат. Да почнеме со Готам Сити и со фактот дека сега е пет пати поголем од претходната игра. Самите интерактивни елементи кои ги носи градот во себе се доволни за да се заборавите цел ден пред PC или конзола, без воопшто да ги започнете зададените мисии. За да биде целото искуство уште поинтересно го имате и Бетмобилот кој сега не е баш само автомобил, туку има и своја борбена форма и се трансформира во ТЕНК!

Предлог видео игра: Batman Arkham Knight

Scarecrow е главниот непријател во иргата, а покрај него се и добро познатите Penguin, Harley Quinn и Two Face кои се тука со една мисија: ДА ГО УНИШТАТ ЦРНИОТ ВИТЕЗ. Final thoughts: Едвај чекам да дојде лето.

Кликнете тука за трејлерот!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s