Како би изгледале суперхероите и нивните противници во 19-тиот век?
Незаборавни занимливости

Како би изгледале суперхероите и нивните противници во 17-тиот век?

Саша Голдбергер кој живее во Париз се обидел да направи неколку фотографии како би изгледале познатите суперхерои пред неколку века. Неговите фотографии се изложени во неколку галерии низ целиот свет, a во проектот учествувале повеќе од 110 луѓе од кои 60 биле актери, 5 костимографи, 7 шминкери, 5 фризери и други помошници… Овој проект бил со одлична замисла, се согласувате?

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s