Филм и ТВ

#Outlander – Приказната продолжува на 4-ти април

Трејлер за втората половина од ТВ серијата Outlander. Не можете да чекате? Ни јас!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s