Гејмерско катче

Предлог видео игра: Mortal Kombat X

За кого навивате, за Sub-Zero или Scorpion? Може да се каже дека таа е една од најепските борби од нашето детство. И секогаш пола маало е за едниот, а пола маало за другиот, но никогаш немало победник… Барем до сега. Во новата Mortal Kombat X ќе го имате тоа задоволство да ги видите сите ваши омилени карактери од овој серијал на игри. Sub-Zero, Scorpion, Raiden, Cassie Cage, Quan ChiKanoGoro, Kotal Kahn се само некои од најавените карактери кои ќе се појават во новата Mortal Kombat X.

predlog-igra-mortalkombatx.sharenamarsovksa

Секој карактер има по три боречки стилови кои претставуват боречки вештини специфични за тој карактер. Како и секогаш така и сега ќе има различни локации со многу интерактивни елементи во нив на кои ќе може да си ги пресметате силите со вашите противници. Знам дека едвај чекате да излезе играва затоа што графиката е феноменална и самите борешки вештини се донесени до перфекција, но во меѓувреме може да си кажете кој е вашиот омилен карактер. Final thoughts: Мене ми омилен Раиден.

Кликнете тука за трејлерот!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s