Блог 1.1
Незаборавни занимливости

Блог 1.1

Ако сте твитерџии, тогаш со сигурност го знаете @drizzymon и неговиот Твитер блог. Но, доколку по некоја случајност немате слушнато за овој блог (зарем сте живееле под камен годинава?) тогаш дефинитивно би требало да го ѕирнете. Станува збор за место на кое можете да ги најдете најдобрите твитови од текот на денот, па доколку ви е здодевно или имате малку слободно време, тој е одличен начин за да се расположите.

Блог 1.1

Моја препорака е да си го запамтите Блог 1.1 во букмаркс за секогаш да ви биде на еден клик од вас, бидејќи искрено нема подобар начин на кој можете да ги поминувате паузите за време на работата. Доколку ви се допадне, можете да го следите на Твитер и Фејсбук со цел да не пропуштите ниту еден нов пост.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s