Занимливости

Апликација на неделата #9

Blink е една од оние апликации кои секој корисник на Windows Phone мора ги поседува!

Blink е една од оние апликации кои секој корисник на Windows Phone мора да ги поседува! Станува збор за апликација за правење гифови коja ќе ги размрда вашите најдобри моменти и ќе внесe свежина меѓу вашите фотографии при правењето спомени. Мене во моментов ми е една од омилените апликации за фотографирање поради динамичноста на крајниот резултат. Не ми верувате? Симнете ја и проверете самите… 🙂

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s