Твитер

Твитер портфолио: Ана Ресана @AnaFiljana

Твитер профил: Ана Ресана (@anafiljana)

Книги, турско кафе, манијак за серии и филм, Водолија заљубена во Бик, сакам во NY, брутално искрена дрдорка што сака да слика. Сакам светски мир!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s