Прекрасни декстоп позадини за љубителите на Универзумот
Истражување на вселената

Вселенска одисеја – Авантурите на еден астрофотограф

Одберете висока резолуција, ставте го видеото на фулскрин и уживајте во оваа неверојатна вселенска одисеја!

Видеото е предложено од страна на g33k.mk

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s