Во светот на филмовите и сериите

Стрипови од ТВ серијата #2BrokeGirls

Ако ја следите редовно овaа серија, тогаш без сомнение Макс и Керолајн се вашите омилени шворц девојки на малите екрани. Тоа што мене многу ми се допаѓа кај нив е фактот што има малку поспецифичен хумор кој многу подетално ја отсликува реалноста. Па, токму затоа се инспирирав и да го составам овој пост. Овие стрипови се извадоци од легендарно најсмешните моменти од 4-та сезона кои сигурна сум дека и вие сè уште се смеете кога ќе се сетите на нив. Во случај да сте ги заборавиле, еве мало потсетување! 🙂

Стрипови од ТВ серијата #2BrokeGirls Стрипови од ТВ серијата #2BrokeGirls Стрипови од ТВ серијата #2BrokeGirls Стрипови од ТВ серијата #2BrokeGirls Стрипови од ТВ серијата #2BrokeGirls Стрипови од ТВ серијата #2BrokeGirls Стрипови од ТВ серијата #2BrokeGirls Стрипови од ТВ серијата #2BrokeGirls Стрипови од ТВ серијата #2BrokeGirls

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s