Ликовите од бајките во секси издание
Незаборавни занимливости

Ликовите од бајките во секси издание

Џефри Скот Кемпбел е 41-годишен артист за стрипови кој соработувал со Марвел и имал големо влијание во гејминг индустријата. Неговата уметност е неверојатна, а токму тоа може да се забележи и по овие добро познати ликови од бајките. Јас тотално можам да ја замислам промената во приказните која следува со нив, а вие? Признајте дека не можете да престанете да ги гледате!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s