Во светот на филмовите и сериите

Селфи позади сцените

Сакате да знаете како се забавуваат актерите и актерките позади сцените? Погледнете ги овие интересни селфиња кои ни овозможуваат нов поглед кон она што се случува за време на паузите од снимање. Во оваа галерија се вклучени само ТВ сериите од CBS.

2 Broke Girls

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s