Славните музичари читаат злобни твитови #2
Твитер

Славните читаат злобни твитови #2 – Музичка верзија

Едно од оние нешта кои никогаш нема да ни здосадат е да ги гледаме познатите како читаат злобни твитови. Но, и покрај тоа што овие твитови се урнебесни (и дел од нив искрено не се многу далеку од вистината), сепак не заборавајте дека и славните се луѓе со чувства кои можат да бидат повредени. Имајќи го тоа на ум, погледнете го следново видео кое со сигурност ќе ве изнасмее! 🙂

Во случај да не сте ја виделе првата верзија, погледнете го и следното видео…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s