Апликација на неделата #10
Незаборавни занимливости

Апликација на неделата #10

Ако имате проблеми со спиењето (како мене) тогаш од срце и душа ви ја препорачувам Sleep која ќе ви помогне во борбата против несоницата. Јас веќе со месеци ја користам и мора да признаам дека навистина ми помага. Во моментов омилен ми е звукот на воз кој поминува над шини, во комбинација со ветар. Но, покрај возот имате можност да одберете дожд, оган, часовник, природа, океан, авион и уште многу други кои се комбинираат со дополнителни звуци како ветар, грмење, штурци, птици и слично… Исто така вие имате целосна контрола врз јачината на звукот, а можете и да наместите тајмер кој сам ја исклучува апликацијата по одредено време. Најдобро од сè е што таа воопшто не троши батерија, па можете да ја користите и подолго време во текот на ноќта. Во моментов достапна е само за корисниците на WP.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s