Твитер

Твитер портфолио: Една е Тетка! @TheTetka

Си легнав со едно ќебе, а се разбудив со 1 ќебе, 3 јоргана, 2 јамболии и една поларна мечка врз мене! Гарант на мајка ми пак и било ладно!

Твитер профил: Една е Тетка! (@TheTetka)

Патам од синдром на поделена личност!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s