Твитер

Твитер портфолио: Е. @EStavrevska

Да воведеш државен испит за да го подобриш квалитетот на образованието е ко да менуваш ќерамиди за да ги зацврстиш темелите на куќата.

Твитер профил: Е. (@EStavrevska)

I’m a nomad. My roots are inside of me. Ѐ ѐ „“ ѝ Ѝ

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s