Кој вели дека мачките и кучињата не можат да спијат заедно?
Незаборавни занимливости

Кој вели дека мачките и кучињата не можат да спијат заедно?

Мачките обожаваат да се излежуваат. Особено ако е тоа на мека, топла, влакнеста перница, со четири нозе, наречена куче. Можеби во текот на денот не се најдобри другари, но кога е времето за дремка, во тоа се заедно.

Кој вели дека мачките и кучињата не можат да спијат заедно?

Во продолжение уживајте во фотографиите, каде што вечните непријатели се пријатели за спиење! Мора да признаеме дека изгледаат како и двајацата да уживаат во нивната дружба… 🙂

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s