Во светот на филмовите и сериите

Првиот трејлер за анимираниот филм #FrozenFever

Само што почна да ни се намалува еуфоријата за првиот дел од филмот Frozen, така Дизни реши да нè удри по лице со снежна топка и да ни го претстави вториот дел од оваа неодолива приказна. Погледнете го првиот трејлер за краткиот анимиран филм Frozen Fever:

И покрај тоа што не можеме да откриеме што точно ќе се случува, сепак можеме да видиме дел од нашите омилени ликови…

Целата дружина е заедно!

Првиот трејлер за анимираниот филм Frozen Fever

Овој пат приказната ќе се одвива на роденденот на Ана

Првиот трејлер за анимираниот филм Frozen Fever

Остави ја тортата Олаф, Ана треба да го проба првиот залак!

Првиот трејлер за анимираниот филм Frozen Fever

Овој роденден изгледа вклучува многу снешковци

Првиот трејлер за анимираниот филм Frozen Fever

Бушавата коса на Ана по спиење повторно се појавува

Првиот трејлер за анимираниот филм Frozen Fever

Елса добива прекрасен нов фустан

Првиот трејлер за анимираниот филм Frozen Fever

Сестрите поминуваат време заедно

Првиот трејлер за анимираниот филм Frozen Fever

Возбудени сте? Еве јас на пример, едвај чекам! 🙂

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s