Инфографици

Научете го moonwalk-от во 5 едноставни чекори

Анимиран инфографик кој ќе ве научи да се движите како Мајкл Џексон
Научете го moonwalk-от во 5 едноставни чекори
Кликнете на инфографикот за поголема верзија

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s