#Insurgent - 3 нови ТВ спотови
Во светот на филмовите и сериите

#Insurgent – 3 нови ТВ спотови

Мислам дека веќе не постои човек на планетава кој не е запознаен со мојата опсесија со оваа приказна. После одличниот и незаборавен Matrix, трилогијата Divergent е првото нешто што успеа вака силно да ме освои. Токму затоа споделувам со вас уште 3 трејлери кои излегоа вчера за новото продолжение Insurgent кое треба да излезе на 20-ти март ширум светот! Уживајте!

#Insurgent - 3 нови ТВ спотови

Официјален ТВ спот #1 – „Бидете различни“
Официјален ТВ спот #2 – „Сите глумци“
Официјален ТВ спор #3 – „Феномен“

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s