Овие магични фотографии како да имаат своја душа
Незаборавни занимливости

Овие магични фотографии како да имаат своја душа

Фотографиите кои се направен со долга експозиција се малку поинакви од останатите. Токму тоа го покажува овој фотограф со неговата прекрасна и магична серија фотографии која нè носи на потрага по реалноста…

Овие магични фотографии како да имаат своја душа

Овие фотографии како да ни кажуваат своја приказна и со неа како да допираат длабоко во нашето срце. Погледнете ја галеријата на овој талентиран фотограф и дозволете си да отпатувате некаде далеку од тука.

1 thought on “Овие магични фотографии како да имаат своја душа”

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s