Понеделничко музичко размрдување
Музика

Понеделничко музичко размрдување

 

Понеделничко музичко размрдување

Во продолжение има неколку песни кои наутро ме мотивираат, ме полнат со позитивна енергија, некои ме потсетуваат на прекрасни моменти, а некои ме раздвижуваат и прават да танцувам низ собата. Се надевам дека барем една песна ќе Ви го разубави денот и ќе успее да измами насмевка на Вашето лице!

1. Take That – Let In The Sun

2. Pharrell Williams – Happy (Despicable Me 2 – Lyric Video)

3. Alicia Keys – New Day

4. Take That – Shine

5. OneRepublic – Love Runs Out

6. Robbie Williams – Lovelight

7. Olly Murs – Right Place Right Time

8. Elton John – I’m Still Standing

9. Taylor Swift – Shake It Off

10. Kelly Clarkson – Stronger

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s