Незаборавни занимливости

Прекрасни десктоп позадини инспирирани од јапонските Kанџи

Освежете ја вашата декстоп позадина со мотивацијата која ја носат со себе овие прекрасни јапонски канџи!

To Fly
Летање
Beauty
Убавина
Sincerity
Искреност
Wind
Ветер
The Journey
Патувањето
Grace
Грациозност

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s