Занимливости

Малите мачиња се копија на своите родители!

Jаболкото не паѓа далеку од стеблото!

Често ја користиме изреката дека „јаболкото не паѓа далеку од стеблото“ кога сакаме да посочиме на сличностите помеѓу родителите и нивното потомство, било да се однесува на нивниот карактер или физичкиот изглед.

Децата - копија на свите родители

А, мачките не се исклучок на оваа изрека. Доказ се следниве слики каде малите мачиња неверојатно се слични, па дури и исти на своите родители. Уживајте… 🙂

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s