Занимливости

Запознајте ја возрасната Wednesday Addams

Таа е... Па, со еден збор мрачна. Исто како што ја памтевме како девојче. Но, нејзиното секојдневие сега е многу поразлично од претходно, бидејќи мора да научи како да се снаоѓа во реалноста покрај луѓето.

Како што почнувам да поминувам повеќе време на Јутјуб, така сфаќам дека постојат илјадници канали во кои колку и да се трудите, едноставно не можете да не се заљубите! Човековата креативност е бескрајна и токму тоа може да го докаже и оваа одлична идеја на Мелиса Хантер. Таа вели дека Wednesday Addams ѝ е алтер его, па како комедијант и актерка, нашла одличен начин да го покаже тоа на светот. Да не должам, дами и господа, запознајте ја возрасната Wednesday Addams.

Возрасна Wednesday Addams

Таа е… Па, со еден збор мрачна. Исто како што ја памтевме како девојче. Но, нејзиното секојдневие сега е многу поразлично од претходно, бидејќи мора да научи како да се снаоѓа во реалноста покрај луѓето. Ве оставам самите да откриете како изгледа овој добро познат лик како возрасна и созреана личност. Приказната започнува со нејзиното преселување од дома… Погледнете!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s