Незаборавни занимливости

Надреални портрети од прекрасни девојки, инспирирани од митовите и легендите

Karolina Ryvolova е фотографка од Република Чешка која е страствена за убавината и природата. За среќа нејзината држава изобилува и со двете нешта. Таа често е инспирирана од митовите и легендите и прави фотографии во кои се чувствува живост и енергија.

Надреални портрети од прекрасни девојки, инспирирани од митовите и легендите

Мора да признаам дека таа навистина има чувство за магија и токму тоа е она што ги издвојува овие фотографии од останатите. Погледнете…

2 thoughts on “Надреални портрети од прекрасни девојки, инспирирани од митовите и легендите”

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s