Гејмерско катче

Предлог видео игра: Loadout

Кратко и јасно! Доколку сакате да го поминете денот пред компјутер, но истовремено без многу мислење и активирање на мозокот инсталирајте си ја LOADOUT.

Предлог видео игра: Loadout

Немам што многу да пишувам за играва освен фактот дека е најуникатната пуцачина што некогаш сум ја играл. Има стотици различни начини на кои може да ви умре карактерот и сите се со различен хумористичен момент кој сигурно ќе ве фати неподготвени првиот пат кога ќе го видите. Loadout е одлична друштвена игра доколку не сакате да седите сами дома и сте расположени за game night со другарите. Силно ви препорачувам пред да ја почнете играта да ги разгледате сите понудени taunts и внимателно да го одберете вашиот омилен. Во комбинација со соодветната облека се разбира.

Предлог видео игра: Loadout

Aко сте заинтересирани погледнете го следново кратко видео кое го направив од Loadout. Ако ви се допадне, направате subscribe на каналот. Благодарам однапред! 🙂

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s