Незаборавни занимливости

Потрага по Аурора Бореалис

Lana Tannir е фотографка од Хрватска која отсекогаш сакала да го види во живо феноменот Аурора Бореалис, па токму затоа оваа година отпатувала во Финска со цел да може да го фотографира. Нејзините фотографии се и повеќе од прекрасни и магични, па токму затоа преку нив вие ќе се чувствувате како навистина да сте таму. Погледнете…

(1) Потрага по Аурора Бореалис

_______________________________________________________________________________

Автор: Моника

Дипломиран психолог. Во слободно време обожавам да пишувам. Отсекогаш ме интересирала астрoфизиката, а животно мото ми е дека не смеам да поминам ниту еден ден без танцување. Почнав да пишувам книга, научна фантастика, со надеж дека конечно ќе завршам нешто во мојот живот. Твитер ми помага да размислувам, особено во #ТретаСмена. Обожавам вино, црвено. Живеам за да пијам кафе.

_______________________________________________________________________________

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s