Во светот на филмовите и сериите

#AvengersAgeOfUltron – Последен трејлер

Марвел го објави својот последен трејлер за филмот кој оваа година јас лично со срце и душа го чекам! Премиерата ќе биде на 1 мај, за помалку од еден месец и во него покрај познатите Одмаздници ќе имаме можност да видиме и неколку нови ликови.

avengers-age-of-ultron-posleden-trejler-marsovcinazemjata.com

На кратко, приказната во овој дел се врти околу обидот Тони Старк да направи програма за одржување на мирот која ќе тргне во сосема спротивна насока. Токму затоа најголемите херои во светот, вклучувајќи ги и Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow и Hawkeye ќе бидат ставени на најголемиот тест додека целата иднина на планетата ќе виси на конец поради ужасните планови кои ги подготвува Ultron.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s