Истражување на вселената, Мали мистерии

Дали Венера е подобар избор за човечка колонија од Марс?

Сите ние сме целосно насочени кон Марс и кон идејата тој да биде првата вонземска планета која човекот ја освоил, но дали можеби постои подобра алтернатива во нашиот Сончев систем која би ни овозможила подобри услови за луѓето?

Дали Венера е подобар избор за човечка колонија од Марс?

Што мислите за Венера? Погледнете го ова видео кое детално ни објаснува зошто Венера е подобар избор за човечка колонија од Марс. Јас целосно се согласувам со дечкото и мислам дека тој има навистина добра поента. Вие што мислите?

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s