Гејмерско катче

Предлог видео игра: Warframe

Во играта вие сте војник кој е ослободен од неговата капсула и се наоѓа во непријателска база каде главниот командант е спремен да даде наредба за ваша егзекуција. Во последен момент вие ги добивате вашите моќи и се борите да се ослободите од непријателските војници. Првата мисија завршува со вашето бегање во вашиот вселенски брод од каде ја играте целата игра понатаму.

warframe-marsovcinazemjata2

Warframe е видео игра со прилично уникатен гејмплеј затоа што покрај PvP серверите каде вашиот војник или група војници влегуваат во дуел со друга група војници, овде самата игра има мисии каде се потребни повеќе играчи за да се завршат, односно вие и вашите пријатели играте против играта. Таа изобилува со разни видови оружја, мечови, ножови и опрема за заштита, а за да биде уште поинтересно можете да си ја изберете и вашата омилена боја на секој дел од опремата. Со тоа тимот од играчи добива свој уникатен изглед а сите ние знаеме колку е тоа „важно“ во овие игри.

warframe-marsovcinazemjata

Еве еден краток клип од гејмплејот. Доколку ви се допаѓа играва можете да ја најдете на Steam, а за повеќе видеа направете subscribe на каналот.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s