Гејмерско катче

Предлог видео игра: Rayman Legends

Сите ние го знaеме Rayman како еден од хероите на нашето детство, особено оние кои поголемиот дел од денот го поминувале пред PlayStation 1. Во оваа игра Авантурите на Rayman започнуваат во моментот кога демоните од нивните соништа се будат и почуваат да предизвикуваат хаос во нивниот мирен свет. Тогаш е дадена наредба од кралот да се разбудат легендарните херои меѓу кои е и Rayman за да се борат против демоните. Иако ова звучи малку темно верувајте ми не е воопшто така, затоа што сепак играва е направена да може секој да ја игра.

Rayman-Legends-marsovcinazemjata

Играва е 2Д платформа која е навистина забавна со различни предизвици каде можете да играте сами или онлајн со вашите пријатели. Доколку сакате да ја погледнете, еве едно кратко видео, а за повеќе видео игри кои би можеле да ве интересираат разгледајте го овој YouTube канал.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s