Гејмерско катче

Предлог видео игра: Aliens vs Predator

Играва е дефинитивно една од најдобрите што ги имам играно периодов. Се работи за два наши омилени карактери од детството кои и не се баш за деца, но сепак секој од нас барем еднаш ги има изгледано овие одлични филмови. Ние уште од мали сакавме да бидеме Predator, а сите го гледавме чудно она дете што сакаше да биде Alien.

Aliens-Vs-Predator-marsovcinazemjata1

Во оваа игра можете да играте како војник, вонземјанин или предатор и секој од нив има своја приказна со различни мисии и различни цели кон кои треба да стигне. Има многу интересни моменти каде сите 3 раси се судираат и треба да се надмудрат меѓусебно… Или да се испоубијат… Со цел да продолжи играта понатаму. Секоја од расите има различен арсенал од оружја кои ви се на располагање и кои се навистина уникатни за соодветната раса. Мене лично навистина ми се допадна Предаторот затоа што во играта ги имаат инкорпорирано сите елементи од филмовите за да го доловат чувството да се биде дел од оваа раса. Еве едно кратко видео од играта каде што може да го видите гејмплејот на Predator, а за повеќе видеа посетете го овој YouTube канал.

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s