Незаборавни занимливости

На пат околу светот: Босна и Херцеговина

Zahariz Khuzaimah e фотограф од Малезија кој решил да ја напушти својата удобна зона и да почне да го истражува светот во потрага по животно искуство. Тој сака да живее патувајќи, како номад и никогаш да не обрнува внимание на времето кое поминува. Токму ова размислување може да се забележи и во неговите неверојатни фотографии кои ни ја покажуваат прекрасната страна на светот.

(1) На пат околу светот: Босна и Херцеговина

Во оваа серија фотографии тој ни ја покажува Босна и Херцеговина преку неговите очи. Доколку ви се допадне неговата работа, посете го и неговиот блог каде што можете да најдете многу фотографии од сите оние места кои досега ги посетил…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s