Во светот на филмовите и сериите

Реакцијата на Метју Меконахи на новиот трејлер за #StarWarsTheForceAwakens

Вчера сите бевме потајно трогнати кога го гледавме новиот трејлер за филмот Star Wars: The Force Awakens, но токму реакцијата на Метју Меконахи во ова видео најсликовито го претставува она што сите ние го чувствувавме во нас.

Реакцијата на Метју Меконахи на новиот трејлер за #StarWarsTheForceAwakens

Станува збор за видео кое го изработил фан на филмовите Војна на ѕвездите така што го искомбинирал новиот трејлер со извадок од филмот Interstellar каде што ликот на Мејту гледа снимки од неговите најблиски на Земјата. Да не должам, погледнете го и сè ќе ви биде јасно…

Во случај да не сте го гледале новиот тизер трејлер (срам да ви е!) еве го и него…

Премиерата на филмот е на 18 декември. Мислите дека Метју ќе биде таму?

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s