Мали мистерии

Научни факти кои науката ги отфрлила

Дали сте знаеле дека вонземјани граделе канали на Марс? Добро, тоа не е вистина, ама едно време научниците верувале во тоа.

Научни факти кои науката ги отфрлила

Погледнете ги најлудите 6 факти кои науката ги згрешила. Да, знаеме дека науката постојано еволуира и како што поминува времето така ние собираме нови информации кои ни отвораат сосема нови перспективи врз нештата и во даден момент никој не може да направи „грешка“, но сепак оваа забавна листа ни покажува колку сме успеале да напреднеме досега…

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s