Во светот на филмовите и сериите

Најморничавите кратки научно фантастични филмови кои ќе ве замислат

Постојат многу кратки филмови онлајн. Всушност, „многу“ е потценување. Доколку сте упорни, можете да најдете бескраен број од овие видеа. Токму затоа ги издвоив 10-те кои мене лично ми оставија најголем впечаток – тие истовремено и се морничави и ќе ве натераат да се замислите. Исто така, ако ги гледате, можно е да не можете да спиете вечерва… Па, кој е вашиот омилен?

Најморничавите кратки научно фантастични филмови кои ќе ве замислат

1. Cargo

2. Operator

3. Pennywise

4. Connected

5. Blinky

6. Perfect Drug

7. Abe

8. Paralyzed

9. Thresher

10. Unwind

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s