Незаборавни занимливости

На пат околу светот: Француски Алпи

Thomas Tourral е фотограф аматер кој живее во близина на Алпите во Франција. Овие планини отсекогаш го инспирирале. Тој ги обожава нивните епски пејсажи, контрастите помеѓу камењата, снегот и боите на дрвјата… Погледнете ја неговата прекрасна колекција фотографии од ова магично место…

1 thought on “На пат околу светот: Француски Алпи”

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s