Мали мистерии

Како да го контролирате движењето на друга личност со вашиот ум?

Мислите дека вакви нешта можат да се видат само во научно фантастичните филмови? Грешка. Изгледа дека и во реалноста е сосема можно да ја движите раката на друга личност само со помош на вашиот ум.

Како да го контролирате движењето на друга личност со вашиот ум?

Не ми верувате? Ѕирнете го видеово!

Одговорете

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s